Ica Kvantum Boden

Det var en fantastisk resa att få arbeta med ett så omtyckt varumärke som ICA Kvantum Köket, och det var verkligen en ära att få bidra med min kreativitet till deras identitet.

Min inspiration kom från den kärlek och omsorg som ICA Kvantum Köket lägger ner på varje måltid och varje kundupplevelse. Färgvalet är en kombination av ICAs existerande grafiska identitet med en hint av guld i mindre detaljer vilket för tankarna till färska och högkvalitativa råvaror. Typografin är modern och lättläst för att spegla ICA Kvantum Kökets professionella och moderna inställning, att Ica är en affär för alla oavsett funktionsvariation.

Jag är så tacksam för det förtroendet och den frihet jag fick under designprocessen. Att se logotypen nu i bruk på ICA Kvantum Kökets skyltar, förpackningar och marknadsföringsmaterial ger verkligen en känsla av stolthet och uppfyllelse.

Tack ICA Kvantum Köket för detta fantastiska samarbete och för att ni lät mig vara en del av att skapa er nya visuella identitet!

Främsta takeaways: Att jobba med ett existerande och välkänt varumärke och noggrant följa de riktlinjer till design som de använder. Detta var även min första logotypdesign som skulle printas ut, som bland annat klistermärken och på papperspåsar. Att det skulle fungera och vara igenkännbar i en så pass liten skala gav mig en utmaning, men det är något jag också lyckades med! Här fick jag fördjupa mina kunskaper i Adobe Illlustrator också.

Similar Posts