| |

Player One

Det är med stor entusiasm och glädje som jag delar med mig av det senaste designprojektet – en helt ny logotyp för Player One, det ultimata online magasinet för spel och speljournalistik! 🕹️📰

Att få skapa en ny visuell identitet för ett företag som Player One, vars hjärta slår för spelvärlden, var en inspirerande resa in i den dynamiska och färgstarka spelkulturen. Färgerna i logotypen är livfulla och energifyllda, och de fångar den spännande atmosfären av spelvärlden. Den stiliserade ikonen är en kombination av modern design och retrokänsla för att spegla Player Ones breda intresseområde, från de senaste spelen till klassiska pärlor.

Jag är stolt över att ha fått möjligheten att bidra till Player Ones fortsatta framgång genom att skapa en logotyp som inte bara representerar deras dedikation till speljournalistik utan också väcker uppmärksamhet och skapar nyfikenhet.

Ett varmt tack till Player One för förtroendet och samarbetet. Jag ser fram emot att se den nya logotypen lysa upp och berika spelcommunityn i era magiska online äventyr!

Främsta takeaways: Att kombinera den nya loggan med Player Ones tidigare grafiska look och följa redaktörens vision om varumärket, vad det kan bli och hur den kan väva samman många med intresse för speljournalistik!

Similar Posts