|

Your Padel

Jag är stolt och exalterad över att kunna visa er den grafiska identiteten jag gjorde för Your Padel – ett företag som verkligen sätter padel på kartan här i norra Sverige!

Att arbeta med Your Padel och vara en del av deras resa mot att skapa minnesvärda padel-evenemang har varit en fantastisk upplevelse. Från logotypen till den grafiska profilen och webbplatsen har varje element designats för att spegla den passion och entusiasm som Your Padel har för padel.

Logotypen är en lekfull kombination av padelrack, deras initialer och energiska färger, vilket fångar själen i sporten och den glädje den ger. Den grafiska profilen är dynamisk och anpassningsbar, precis som evenemangen Your Padel arrangerar. På webbplatsen strävade vi efter att skapa en användarvänlig plattform som lockar besökare att delta och uppleva spänningen med padel.

Att se den grafiska identiteten nu i användning på affischer, sociala medier och riktigt snygg merch är verkligen en bekräftelse på det gemensamma arbete vi lagt ner. Det har varit en ära att vara en del av skapandet av något så livfullt och engagerande.

Ett stort tack till Your Padel för att ni valde mig via EZ som er designpartner och för att ni litar på mig att fånga kärnan i er verksamhet. Jag ser fram emot alla spännande evenemang och äventyr som väntar!

Främsta Takeaways: Att skapa en hel grafisk identitet från endast ett namn och 2 otroligt drivna kvinnor i spetsen! Många kundmöten, marknadsanalyser och utkast senare kom vi fram till ett varumärkesdesign som kvinnorna på Your Padel stolt kan kalla sitt eget.

Similar Posts