North Gate

Här presenterar jag stolt denna fina skapelse – en strömlinjeformad hemsida för North Gate Accounting AB, ditt lokala bokförings- och redovisningsföretag i den vackra staden Kiruna. Designen är signerad Rakel från Samuraj, och jag själv har utvecklat designen från idé till skarp webbplats. Att skapa hemsidan var som att bokföra – vi höll det enkelt. Från första idén till det sista klicket har vi strävat efter att göra varje steg intuitivt och enkelt. Ingen trassel, bara raka vägen till den information du behöver.

Min underbara kollega på Samuraj har lyckats införliva Kirunas charm i varje pixel. Färgerna är inspirerade av norrskenet och landskapet som omger staden. Vår hemsida är som ett digitalt vykort från Kiruna – vänlig, välkomnande och redo att hjälpa.

Trots sin enkelhet har North Gates hemsida de nödvändiga verktygen för att göra din digitala resa smidig. Från kontaktformulär till tydliga tjänstesidor – allt finns där för att hjälpa företag i Kiruna att få ut det mesta av deras expertis.

Främsta takeaways: Detta var mitt första projekt hos Samuraj och det kändes helt rätt att börja med en hemsida åt ett företag i min födelsestad Kiruna. Det var en perfekt start och resultatet ser jag på med stolt blick!

Similar Posts