Tidig

Nu är den här! Hemsidan för Tidig – Tidig.nu. En arbetsplats som rymms i fickan! Tillsammans med min fantastiska kollega på Samuraj har vi skapat en digital plattform som kommer att förändra hur tidrapportering, inköp, bemanning och planering, med mera hanteras inom flera brancher i hela Sverige!

Vi förstår utmaningarna inom arbetsplatser som inte är kopplad till skrivbord och Tidig är skräddarsydd för att möta dem. Från enkel tidrapportering till effektiv inköpshantering, Tidig.nu är din digitala partner på arbetsplatsen.

Mina kollegor på Samuraj har levererat en design som inte bara är snygg utan också fokuserad på användbarhet. Hemsidan för Tidig.nu är porten till en värld av kraftfulla funktioner för att göra vardagen enklare på arbetsplatser. Inga fler pappersarbete eller tidsödande processer.

Ett stort tack till alla inblandade för deras oslagbara bidrag till Tidig.nu. Att ha en design som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionell är en nyckel till appens framgång.

Främsta takeaways: Rörligt innehåll i webbplatser är utmanande men roliga! Denna webbplats skapades precis i slutet av min tid hos Samuraj (innan jag flyttade Söderut) så även denna är resultatet av ett tight sammarbete mellan mig och min kära kollega Markus. Riktigt kul att slå våra kloka huvuden ihop och hur bra det blev!

Similar Posts