Arvidssons

Hej och hå, här kommer ett otroligt projekt, webbutvecklingen för Arvidssons Takstolar. Detta var en fantastisk möjlighet att samarbeta med en kollega på Samuraj och omsätta deras inspirerande designidéer till en praktisk och användarvänlig webbplats för detta framstående familjeföretag.

Arvidssons Takstolar är inte bara en leverantör av takstolar; de är en symbol för norrländsk hantverkskvalitet och stolthet. Företaget, med sina rötter djupt förankrade i norrländska traditioner, önskade en webbplats som skulle spegla deras dedikation till högsta kvalitet i allt de gör. Min kollega på Samuraj hade utformat en design som förkroppsligade denna anda, och min uppgift var att omvandla den till en digital verklighet.

Arbetet med att utveckla Arvidssons Takstolars hemsida var en balansakt mellan att bevara den visuella estetiken från designen och att säkerställa att webbplatsen var funktionell och användarvänlig. Genom att implementera moderna webbteknologier och responsiv design har vi skapat en plattform som fungerar smidigt på alla enheter, från datorer till smartphones.

En av de främsta målen var att lyfta fram Arvidssons Takstolars imponerande arbete. Genom att använda sig av en minimalistisk designstrategi riktad mot att låta produkterna tala för sig själva, har vi skapat en användarupplevelse som belyser företagets expertis och dedikation till att bygga takstolar av högsta kvalitet.

Att arbeta med Arvidssons Takstolar var en fantastisk upplevelse, och jag är så stolt över resultatet. Denna hemsida är inte bara en digital närvaro för företaget; den är en hyllning till deras traditioner, passion och hantverkskvalitet. Jag är övertygad om att denna plattform kommer att fortsätta stödja Arvidssons Takstolar i deras strävan efter att leverera takstolar i absolut högsta klass.

Främsta Takeaways: Med många skräddarsydda design element (t. ex det avkapade hörnet på vissa knappar och den bild som ramas igenom en förlängd version avderas logotyp) så blev detta en utmanande design att förverkliga. Jag fick lära mig att manipulera knappar, ramar och bilder som aldrig förr med hjälp av kod, och jag tror utan tvekan att denna hemsida gjorde mig till en vassare utvecklare.

Till Arvidssons hemsida!

Similar Posts