Fieldtech

Den är här – den sprillans nya webbplatsen som jag har haft äran att utveckla för Fieldtech! Denna plattform är dedikerad till att förenkla rekryterings- och HR-processerna för alla inom bygg- och industriverksamheter.

En särskild shoutout till min fantastiska gamla kollega på Samuraj för den imponerande designen som låg till grund för hela projektet. Vi har skapat en plats där användarvänlighet möter professionell design, och där Fieldtech kan presentera sig själva på ett sätt som verkligen speglar deras expertis och engagemang.

Webbplatsen, byggd i WordPress, är inte bara visuellt tilltalande utan också en viktig kanal i deras varumärke. Vi har lagt extra fokus på att skapa en plattform där Fieldtech kan visa upp sina värderingar, teamet och den positiva påverkan de har inom bygg- och industrisektorn. Jag är övertygad om att denna nya webbplats kommer att stödja och stärka deras rekryteringsstrategi på ett betydande sätt.

Ett stort tack till Fieldtech och Samuraj för att jag fick vara en del av detta projekt och bidra till att göra deras digitala närvaro så stark som deras rykte inom branschen. Besök gärna den nya webbplatsen och låt mig veta vad du tycker!

Främsta Takeaways: Produktionen av denna hemsida var en relativt kort sprint, där jag fick testa min egen förmåga att leverera en högklassig hemsida under ca en vecka. Riktigt spännande och utmanade, och tillsammans med mina kära kollegor så skapades denna hemsida utan skav!

Similar Posts