|

Västerbatten

Hej där! Jag är stolt över att dela med mig av mitt senaste kreativa äventyr – att bidra med illustrationer till ett charmigt brädspel om fladdermöss i Västerbotten. Spelet var en del av en spännande utställning på Västerbottens Museum och riktade sig särskilt till barn, där de kunde utforska de olika fladdermusarterna i regionen och lära sig om deras fascinerande livsstil.

Att få vara en del av detta projekt och bidra med illustrationer till brädpelet var som att dyka in i en magisk värld av nattliga äventyr. Varje penseldrag och färgval var utformade för att fånga fantasin hos de unga spelarna och inspirera dem att utforska den underbara världen av fladdermöss.

Spelet var utformat för att vara både pedagogiskt och roligt. Genom mina illustrationer fick varje fladdermusart sin unika personlighet och karaktär. Barnen kunde glida genom spelet och lära sig om de olika arterna i Västerbotten på ett interaktivt och engagerande sätt.

Min konst blev en del av en bredare berättelse på Västerbottens Museum, där barn och deras familjer kunde fördjupa sig i den lokala naturen och dess fascinerande invånare. Att se barnen engagerade och nyfikna på fladdermöss var en underbar belöning för det hårda arbete som lades ner i skapandet av detta spel.

Tack Till Alla Inblandade – En Kollektiv Ansträngning

Ett stort tack till alla inblandade i detta projekt, från museipersonal och forskare till de kreativa hjärnorna bakom spelet. Att få vara en del av en kollektiv ansträngning för att sprida kunskap och skapa en positiv upplevelse för barnen var otroligt givande.

Jag är tacksam för möjligheten att ha bidragit till detta barnvänliga äventyr om fladdermöss i Västerbotten. Må dessa illustrationer fortsätta att inspirera unga upptäckare att utforska och älska den fantastiska naturen runt omkring oss.

Similar Posts